Jubileumstävling
Postad 16:30 7/10 2018 av Henrik Lans. Kategorier: Tävling

Ta chansen att vinna ett signerat ex av jubileumsalbumet 50 i vår tävling!

Vill du vinna ett singerat exemplar av 50? Skicka då ett mail till oss på tavling at adolphsonfalk.com och berätta (1) Vilken låt från Adolphson & Falks femtio år tillsammans som betytt mest för dig (eller vilken låt du av någon anledning tycker mest om); och (2) varför! De bästa bidragen kommer att vinna varsitt ex av skivan! Vi vill ha ditt senast någon gång under nästa söndag, 14/10 2018 (svensk sommartid gäller). Vinnarna kommer att presenteras och vinsterna skickas någon gång under veckan efter.

(Vi kommer i samband med att vinnarna presenteras att publicera namn och låttitel men inte motivationen utan tillstånd för de vinnande bidragen. Genom att delta i tävlingen godkänner du att vi eventuellt kommer ta kontakt med dig i framtiden för att höra om vi får skriva en längre artikel om ditt val. Ditt svar kommer enbart att hanteras i mailform och vi kommer inte att använda din mailadress till någonting annat än kommunikation i samband med tävlingen. Tävlingen avgörs av oss som ligger bakom adolphsonfalk.com och resultatet kan inte överklagas.)

Skriv ny kommentar
Namn:
Websida: (ej obligatoriskt)
Epost: (kommer ej visas)
Kommentar:
När du skriver en kommentar här, kom ihåg att den inte går direkt till
Adolphson & Falk och deras vänner, utan att den sparas här på sidan.
Även om vi vet att de är här och läser lite då och då så finns det ingen garanti för att de ser den.

OBS: När du skriver en kommentar sparar vi ditt namn, din epostadress och
din IP-adress i vår databas. Det gör vi endast för internt bruk, och vi kommer aldrig att
lämna ut dina adresser till någon annan utan åklagarbeslut.

Det finns 2 kommentarer till artikeln

20:58, 8/11 2018,
Lars finholth:
Kom til oslo
16:17, 10/11 2018,
Henrik Lans:
Hej Lars!
Tipsa dina favoritarrangörer i Oslo att kontakta A&Fs bokningsbolag Unlimited Music eller att söka kontakt med bandet direkt via Facebook. De spelade för fullt hus i Sarpsborg för ett par år sedan, så nog finns det publikunderlag!